KØKKENET LUKKER KL 21.00

    • Forretter

      Alle forretter serveres med hjemmelavet brød og smør.

    • 40. Cocktail di camberetti

      79

      rejecocktail, salat og dressing.

    • 41. Skaldyrscocktail

      79

      rejer og muslinger, salat og dressing.

    • 42. Camberetti all`aglio

      79

      rejer i hvidløgssauce, salat og dressing.

    • 43. Lumache

      79

      snegle med hvidløgsmør.

    • 44. Calamari fritti

      79

      Dybstegte Blæksprutteringe , salat og hvidløgsdressing.

    • 45. Funghi fritti

      69

      Dybstegte champignon, salat og dressing

    • 46. Scampi fritti

      79

      Dybstegte rejer, salat og hvidløgsdressing.

    • 47. Bruschette

      59

      Hvidløgsbrød med ost.

    • 48. Carpaccio

      79

      med olivenolie, rucola og revet parmesan.

    • 49. Cacik

      59

      yoghurt med hvidløg, bulgur og spinat.

    • 50. Cixara borak

      69

      indbagt fetaost, persille og paprika.

    • 51. Røget laks

      89

      med asparges, salat og dressing.

    • 52. Ovnbagte champignon

      79

      med hvidløg og ost, salat og dressing.

    • 53. Avokado

      79

      med rejer og dressing.

    • 54. Snackkurv

      59

      dybstegte kartoffelsnack med salsa dressing.

    • 55. Nachos

      69

      Kylling eller oksekød i tern med guacamole, ost oliven og jalapenos.

    • 56. Nachos

      59

      (vegetarret)

    • 57. Lavas (ekmek)

      25

      Brød med smør

    • 58. Honningmelon

      79

      Med parmaskinke og dressing

    • Suppe

      Alle supper serveres med hjemmelavet brød og smør.

    • 60. Minestrone

      65

      grønsagssuppe

    • 61. Zuppa di pomodoro

      65

      Zuppa di pomodoro

    • 62. Minestra di funghi

      65

      Champignonsuppe.

    • 63. Løgsuppe

      65

      med ost.

    • 64. Hummersuppe

      79

      med hummerhaler.

    • 65. Gullaschsuppe

      80

      med oksekød og grøntsager.

    • 66. Hjemmelavet kyllingesuppe

      75

      med pasta

    • 67. Hjemmelavet aspargessuppe

      75
    • Kødretter

      Alle retter serveres med salat, dressing, garniture & dagens kartofler

    • 100. Tournedos a la Regnbuen

      169

      220g oksemørbrad med bearnaisesauce.

    • 101. Tournedos al barolo

      169

      220g oksemørbrad med rødvinssauce.

    • 102. Entrecôte al barolo

      159

      220g oksefilet med rødvinssauce.

    • 103. Tournedos al pepe

      169

      220g oksemørbrad med pebersauce.

    • 104. Tournedos diavola

      169

      220g oksemørbrad med djævlesauce (chilisauce)

    • 105. Tournedos al gorgonzola

      169

      220g oksemørbrand med gorgonzolasauce

    • 106. Tournedos al funghi

      169

      220g oksemørbrand med champignonsauce

    • 107. T- bone steak

      209

      450g med bearnaisesauce

    • 108. Entrecôte a la Regnbuen

      159

      220g oksefilet med bearnaisesauce

    • 109. Entrecôte al funghi

      159

      220g oksefilet med champignonsauce

    • 110. Entrecôte al gorgonzola

      159

      220g oksefilet med gorgonzolasauce

    • 111. Gordon bleu a la Regnbuen

      169

      Indbagt kalveschnitzel med skinke, ost og champignonsauce

    • 112. Gordon bleu a la Regnbuen

      169

      Indbagt kalveschitzel med grøntsager, fetaost og gorgonzolasauce

    • 113. Scaloppina al Milanese

      169

      220g kalvewienerschnitzel med champignonsauce

    • 114. Scaloppina al gorgonzola

      169

      220g kalvekød med gorgonzola

    • 115. Scaloppina al funghi

      169

      220g kalvekød med Champignonsauce

    • 116. Coteletta di agnello

      159

      170g lammekoteletter med hvidløgssauce

    • 117. Husets special bøf

      159

      200g krydret hakkebøf med hvidløgsdressing

    • 118. Grilspyd

      159

      200g oksekød og bearnaisesauce

    • 119. Skinkeschnitzel

      159

      180g med skrivekartofler og smørsovs

    • 120. Grillspyd

      159

      200g Kylling og bearnaisesauce

    • 121. Tournedos a la vine

      169

      Oksemørbrad med parmaskinke, peanuts og hvidvinsauce

    • Dansk menu

      Alle retter serveres med salat, dressing og dagens kartofler.

    • 122. Svinemørbrad

      159

      220g med champignonsauce og svesker

    • 123. Engelskbøf

      159

      med brun sauce og bløde løg.

    • 124. Svinemørbrad

      169

      med champignonsauce og svesker.

    • 125. Hakkebøf

      159

      med spejlæg, bløde løg og bearnaisesauce.

    • 126. Ribbensteg

      159

      med rødkål og brun sauce.

    • 127. Plankesteak

      179

      oksefilet med kartoffelmos.

    • 128. Regnbuen special

      169

      100g husets bøf, 100g græsk bøf, 1 stk. grillspyd, med djævlesauce.

    • 129. Grillet hereford steak

      179

      220g med bearnaisesauce

    • 130. Lady steak

      139

      150g med bearnaisesauce.

    • 131. Mix grill

      199

      entrecote, lammekotelet, kyllinge grillspyd, pølse og bacon.

    • 132. Strudse medaljon

      179

      200g med persillesauce.

    • 133. Strudsefilet

      179

      220g med champignonsauce.

    • 134. Kalkunfilet

      159

      med bearnaisesauce.

    • 135. ½ kylling

      119

      med pommes frites og remoulade.

    • Kurdisk og tyrkisk menu

      Alle retter serveres med salat, dressing og dagens kartofler.

    • 136. Dolma Mîrîska

      159

      indbagt kyllingebryst med ost, æg,
      champignon, tomat, løg og paprika.
      Serveres med champignonsauce.

    • 137. Adana kebab

      159

      Hakket oksekød med perille, chili og ris eller bulgur, samt lavas brød

    • 138. Iskender

      159

      kebab med ovnbrød, yoghurt m/u
      hvidløg. Ris eller bulgur.

    • 139. Shawarma ret

      159

      shawarma med hvidløgsdressing,
      ovnbrød og bulgur.

    • 140. Kylling Ret special

      159

      med stegte grønsager, bulgur,
      gorgonzola og ovnbrød.

    • 141. Xarunda Gûndiya

      189

      oksemørbrad med ost og bacon.
      Serveres med bearnaisesauce.

    • 142. GræskBøf

      149

      stærk hakkebøf med hvidløgsdressing
      og ovnbrød.

    • 143. Tyrkisk Specialitet ”Xarina Sele”

      169

      marineret oksetern med bulgur
      og ovnbrød.

    • 144. Kyllingefilet

      149

      med bearnaisesauce.

    • 145. Vegetarret a la Regnbuen

      129

      Grøntsagsret med kartofler og bulgur.

    • 146. Amed specialitet Sultan

      169

      Marineret med riz sauce, grøntsager og oksemørbrad i tern.

    • 147. Lavas brød

      25

      (Lavas ekmek) med smør.

    • 148. Musaka

      129

      Med auberginer, squash, grønt, kødsauce og hjemmelavet brød.

    • Pasta

      Alle retter serveres med hjemmebagt brød

    • 200. Lasagne

      89

      Med kødsauce

    • 201. Lasagne bolognese

      89

      Med kødsauce og gorgonzola

    • 202. Spaghetti bolognese

      79

      Med kødsauce

    • 203. Spaghetti mare

      89

      Med tomatflødesauce, rejer og muslinger

    • 204. Spaghetti carbonara

      89

      Med flødesauce, bacon og æg

    • 205. Tortellini al marie monti

      89

      Med rejer, skinke og flødesauce

    • 206. Torellini al gorgonzola

      89

      Med skinke, gorgonzola

    • 207. Fettucine al la paria

      89

      Med skinke, champignon og tomatflødesauce

    • 208. Fettucine di pomodoro

      89

      med stegte tomater, bacon og flødesauce

    • 209. Riso genovese

      79

      Ris med skinke, oksekød, grøntsager og tomatfødesauce

    • 210. Risotto vegetariana

      79

      Ris med tomatflødesauce og grøntsager

    • 211. Spaghetti vegetariana

      79

      Med tomatflødesauce og grøntsager

    • 212. Fettucine al gorgonzola

      99

      Med skinke og gorgonzola

    • 213. Fettucine al lakse

      99

      Med laks, flødesauce, tomat og hvidløg

    • 214. Spaghetti

      89

      Med kødstrimler, tomatflødesauce og fløde

    • 215. Fettucine

      89

      Med kyling, porrer og barberque

    • 216. Fettucine

      89

      Med skinke, grøntsager og tomatflødesauce

    • Fisk

    • 300. Grillet Laksekotelet

      139

      220g med carrris og laksesauce

    • 301. Scampi

      139

      Dybstegte rejer med carryris og laksesauce

    • 302. Calamaris

      139

      Dybstegte blæksprutteringe med carryris og hvidløgsdressing

    • 303. Sagliola al piatto

      169

      Redtungefilet med carryris og hvidlogssauce

    • 304. Hel kold hummer

      169

      Med carryris og hvidlogssauce

    • 305. Fiskefilet,2 stk.

      149

      Med rejer, pommes frites og remoulade

    • 306. Laksefilet

      169

      220g med carryris og laksesauce

    • 307. Stjerneskud

      139

      Stegt og dampet radspatte med diverse

    • Salater

    • 400. Blandet salat

      56

      Med løg, oliven, tomat, æg, grønne bønner, citron og agurk

    • 401. Kurdisk salat

      89

      Kylling, feta, æg, oliven, kartoffel, champignon, tomat og agurk

    • 402. Kylling & Bacon salat

      99

      Med paprika, feta, tomat og agurk

    • 403. Skinke salat

      65

      Tomat, agurk, paprika og katoffeltern

    • 404. Insalata mista

      55

      Blandet salat

    • 405. insalata greca

      65

      Med feta og oliven

    • 406. insalata di gamberetti

      76

      Rejesalat

    • 407. Insalata mirella

      72

      Tunsalat

    • 408. Tzatziki

      56
    • Pizza

    • 500. Malama / husets pizza special

      96

      Tomat, ost, Oksefilet, stegte løg og stegte champignon

    • 501. Quatro stagioni

      89

      Tomat, ost, skinke, rejer og artiskokker

    • 502. Cqlzone (indbagt)

      79

      Tomat, ost og skinke

    • 503. Capricciosa

      85

      Tomat, ost, skinke og champignon

    • 504. Has speciality

      96

      Tomat, ost, paprika, kødboller, gorgonzola og champignon

    • 505. Dersim

      99

      Tomat, ost, champignon, kødstrimler og gorgonzola

    • 506. Mexicano

      89

      Tomat, ost, løg, paprika, bacon, oksefilet og tabasco

    • 507. Shawarma

      96

      Tomat, ost, shawarma, salat og dressing

    • 508. Napoli

      89

      Tomat, ost, skinke og rejer

    • 509. Italiano

      79

      Tomat, ost, kødsauce og løg

    • 510. Dilan speciality

      99

      Tomat, ost, champignon, oksefilet og bearnaisesauce

    • 511. Vegetariana

      79

      Tomat, ost, paprika, løg, ananas, champignon og asparges

    • 512. Gabar

      89

      Tomat, ost, skinke, bacon og peperoni

    • 513. Viking (indbagt)

      89

      Tomat, ost, spaghitti og kødsauce

    • 514. Romano

      89

      Tomat, ost, skinke, bacon og æg

    • 515. Vesuvio

      69

      Tomat, ost og skinke

    • 516. Margarita

      55

      Tomat og ost

    • 517. Masi

      89

      Tomat, ost, tun, muslinger og rejer

    • 518. Margrethe

      75

      Tomat, ost, champignon, ananas og chili

    • 519. Murat's specialitet

      89

      Kødstrimler, champignon, fetaost, jalapenos, løg, salat og dressing

    • 520. Regnbuen

      99

      Tomat, ost, skinke, cocktailpølser og peperoni

    • 521. Hawaii

      65

      Tomat, ost, skinke og ananas

    • Børne Menu

    • 600. Tin tin

      48

      Tomat, ost og skinke

    • 601. bambino

      48

      Tomat, ost og kødsauce

    • 602. Bon bon

      58

      Tomat, ost, skinke og peperoni

    • 603. Spaghetti

      48

      Med kødsauce

    • 604. Fiskefilet

      59

      Med pommes frites og remoulade

    • 605. Lasagne

      59

      Med kødsauce

    • 606. Omelet

      58

      Med skinke, ost og grøntsager

    • 607. Kyllingelår

      59

      Med pommes frites og remoulade

    • 608. Entrecôte

      69

      MEd pommes frites og bearnaisesauce

    • 609. Pommes frites, Lille

      40

      Valgfrit tilbehør: salatmayonnaise, ketchup eller remoulade

    • 610. Pommes frites, Stor

      59

      Valgfrit tilbehør: salatmayonnaise, ketchup eller remoulade

    • 611. Hakkebøf

      69

      Med pommes frites og bearnaisesauce

    • 612. Grillspyd

      69

      Med pølser, frikadeller, pommes frites, ketchup og remoulade

    • 613. Kyllinge nuggets

      69

      7 stk. med pommes frites og remoulade

KØKKENET LUKKER KL 21.00