• Forretter

    • 40. Cocktail di camberetti

      Kr. 79,-

      rejecocktail, salat og dressing.

    • 41. Skaldyrscocktail

      Kr. 79,-

      rejer og muslinger, salat og dressing.

    • 42. Camberetti all`aglio

      Kr. 79,-

      rejer i hvidløgssauce, salat og dressing.

    • 43. Lumache

      Kr. 79,-

      snegle med hvidløgsmør.

    • 44. Calamari fritti

      Kr. 79,-

      Dybstegte Blæksprutteringe , salat og hvidløgsdressing.

    • 45. Funghi fritti

      Kr. 69,-

      Dybstegte champignon, salat og dressing

    • 46. Scampi fritti

      Kr. 79,-

      Dybstegte rejer, salat og hvidløgsdressing.

    • 47. Bruschette

      Kr. 59,-

      Hvidløgsbrød med ost.

    • 48. Carpaccio

      Kr. 79,-

      med olivenolie, rucola og revet parmesan.

    • 49. Cacik

      Kr. 59,-

      yoghurt med hvidløg, bulgur og spinat.

    • 50. Cixara borak

      Kr. 69,-

      indbagt fetaost, persille og paprika.

    • 51. Røget laks

      Kr. 89,-

      med asparges, salat og dressing.

    • 52. Ovnbagte champignon

      Kr. 79,-

      med hvidløg og ost, salat og dressing.

    • 53. Avokado

      Kr. 79,-

      med rejer og dressing.

    • 54. Snackkurv

      Kr. 59,-

      dybstegte kartoffelsnack med salsa dressing.

    • 55. Nachos

      Kr. 69,-

      Kylling eller oksekød i tern med guacamole, ost oliven og jalapenos.

    • 56. Nachos

      Kr. 59,-

      (vegetarret)

    • 57. Lavas (ekmek)

      Kr. 25,-

      Brød med smør

    • 58. Honningmelon

      Kr. 79,-

      Med parmaskinke og dressing





    • Suppe

    • 60. Minestrone

      Kr. 65,-

      grønsagssuppe

    • 61. Zuppa di pomodoro

      Kr. 65,-

      Zuppa di pomodoro

    • 62. Minestra di funghi

      Kr. 65,-

      Champignonsuppe.

    • 63. Løgsuppe

      Kr. 65,-

      med ost.

    • 64. Hummersuppe

      Kr. 79,-

      med hummerhaler.

    • 65. Gullaschsuppe

      Kr. 80,-

      med oksekød og grøntsager.

    • 66. Hjemmelavet kyllingesuppe

      Kr. 75,-

      med pasta

    • 67. Hjemmelavet aspargessuppe

      Kr. 75,-




    • Kødretter

    • 100. Tournedos a la regnbuen

      Kr. 169,-

      oksemørbrad med bearnaisesauce.

    • 101. Tournedos al barolo

      Kr. 169,-

      oksemørbrad med rødvinssauce.

    • 102. Entrecôte al barolo

      Kr. 159,-

      oksefilet med rødvinssauce.

    • 103. Tournedos al pepe

      Kr. 169,-

      oksemørbrad med pebersauce.





    • Kurdisk og tyrkisk menu

    • 136. Dolma Mîrîska

      Kr. 159,-

      indbagt kyllingebryst med ost, æg,
      champignon, tomat, løg og paprika.
      Serveres med champignonsauce.

    • 137. Efara Jîna (damelår)

      Kr. 159,-

      indbagt hakket oksekød med løg,
      grønne linser, aubergine og bulgur.
      Serveres med champignonsauce.