KØKKENET LUKKER KL 21.00

    • Forretter

      Alle forretter serveres med hjemmelavet brød og smør.

    • 40. Cocktail di camberetti

      79

      rejecocktail, salat og dressing.

    • 41. Skaldyrscocktail

      79

      rejer og muslinger, salat og dressing.

    • 42. Camberetti all`aglio

      79

      rejer i hvidløgssauce, salat og dressing.

    • 43. Lumache

      79

      snegle med hvidløgsmør.

    • 44. Calamari fritti

      79

      Dybstegte Blæksprutteringe , salat og hvidløgsdressing.

    • 45. Funghi fritti

      69

      Dybstegte champignon, salat og dressing

    • 46. Scampi fritti

      79

      Dybstegte rejer, salat og hvidløgsdressing.

    • 47. Bruschette

      59

      Hvidløgsbrød med ost.

    • 48. Carpaccio

      79

      med olivenolie, rucola og revet parmesan.

    • 49. Cacik

      59

      yoghurt med hvidløg, bulgur og spinat.

    • 50. Cixara borak

      69

      indbagt fetaost, persille og paprika.

    • 51. Røget laks

      89

      med asparges, salat og dressing.

    • 52. Ovnbagte champignon

      79

      med hvidløg og ost, salat og dressing.

    • 53. Avokado

      79

      med rejer og dressing.

    • 54. Snackkurv

      59

      dybstegte kartoffelsnack med salsa dressing.

    • 55. Nachos

      69

      Kylling eller oksekød i tern med guacamole, ost oliven og jalapenos.

    • 56. Nachos

      59

      (vegetarret)

    • 57. Lavas (ekmek)

      25

      Brød med smør

    • 58. Honningmelon

      79

      Med parmaskinke og dressing

    • Suppe

      Alle supper serveres med hjemmelavet brød og smør.

    • 60. Minestrone

      65

      grønsagssuppe

    • 61. Zuppa di pomodoro

      65

      Zuppa di pomodoro

    • 62. Minestra di funghi

      65

      Champignonsuppe.

    • 63. Løgsuppe

      65

      med ost.

    • 64. Hummersuppe

      79

      med hummerhaler.

    • 65. Gullaschsuppe

      80

      med oksekød og grøntsager.

    • 66. Hjemmelavet kyllingesuppe

      75

      med pasta

    • 67. Hjemmelavet aspargessuppe

      75
    • Kødretter

      Alle retter serveres med salat, dressing, garniture & dagens kartofler

    • 100. Tournedos a la regnbuen

      169

      oksemørbrad med bearnaisesauce.

    • 101. Tournedos al barolo

      169

      oksemørbrad med rødvinssauce.

    • 102. Entrecôte al barolo

      159

      oksefilet med rødvinssauce.

    • 103. Tournedos al pepe

      169

      oksemørbrad med pebersauce.

    • Dansk menu

      Alle retter serveres med salat, dressing og dagens kartofler.

    • 122. Svinemørbrad

      159

      220g med champignonsauce og svesker

    • 123. Engelskbøf

      159

      med brun sauce og bløde løg.

    • 124. Svinemørbrad

      169

      med champignonsauce og svesker.

    • 125. Hakkebøf

      159

      med spejlæg, bløde løg og bearnaisesauce.

    • 126. Ribbensteg

      159

      med rødkål og brun sauce.

    • 127. Plankesteak

      179

      oksefilet med kartoffelmos.

    • 128. Regnbuen special

      169

      100g husets bøf, 100g græsk bøf, 1 stk. grillspyd, med djævlesauce.

    • 129. Grillet hereford steak

      179

      220g med bearnaisesauce

    • 130. Lady steak

      139

      150g med bearnaisesauce.

    • 131. Mix grill

      199

      entrecote, lammekotelet, kyllinge grillspyd, pølse og bacon.

    • 132. Strudse medaljon

      179

      200g med persillesauce.

    • 133. Strudsefilet

      179

      220g med champignonsauce.

    • 134. Kalkunfilet

      159

      med bearnaisesauce.

    • 135. ½ kylling

      119

      med pommes frites og remoulade.

    • 145. Vegetarret a la Regnbuen

      129

      Grøntsagsret med kartofler og bulgur.

    • Kurdisk og tyrkisk menu

      Alle retter serveres med salat, dressing og dagens kartofler.

    • 136. Dolma Mîrîska

      159

      indbagt kyllingebryst med ost, æg,
      champignon, tomat, løg og paprika.
      Serveres med champignonsauce.

    • 137. Efara Jîna (damelår)

      159

      indbagt hakket oksekød med løg,
      grønne linser, aubergine og bulgur.
      Serveres med champignonsauce.

    • 138. Iskender

      159

      kebab med ovnbrød, yoghurt m/u
      hvidløg. Ris eller bulgur.

    • 139. Shawarma ret

      159

      shawarma med hvidløgsdressing,
      ovnbrød og bulgur.

    • 140. Kylling Ret special

      159

      med stegte grønsager, bulgur,
      gorgonzola og ovnbrød.

    • 141. Xarunda Gûndiya

      189

      oksemørbrad med ost og bacon.
      Serveres med bearnaisesauce.

    • 142. GræskBøf

      149

      stærk hakkebøf med hvidløgsdressing
      og ovnbrød.

    • 143. Tyrkisk Specialitet ”Xarina Sele”

      169

      marineret oksetern med bulgur
      og ovnbrød.

    • 144. Kyllingefilet

      149

      med bearnaisesauce.

    • 145. Vegetarret a la Regnbuen

      129

      Grøntsagsret med kartofler og bulgur.

    • 146. Amed specialitet Sultan

      169

      Marineret med riz sauce, grøntsager og oksemørbrad i tern.

    • 147. Lavas brød

      25

      (Lavas ekmek) med smør.

    • 148. Musaka

      129

      Med auberginer, squash, grønt, kødsauce og hjemmelavet brød.

    • Pasta

      Alle retter serveres med hjemmebagt brød

    • 200. Lasagne

      89

      Med kødsauce

    • Fisk

    • 300. Grillet Laksekotelet

      139

      220g med carrris og laksesauce

KØKKENET LUKKER KL 21.00